Twins Idee VZW

"Zorg op maat"

Oprichters

Mark Dewit

voorzitter

Als ergotherapeut heeft deze initiatiefnemer jarenlang ervaring kunnen opdoen in de sociale sector. 15 Jaar dienst bij mensen met een verstandelijke beperking in vzw Monnikenheide zijn zeer nuttig geweest om de leefwereld en beleving van mensen met een ondersteuningsnood aan te voelen.

Ook uit de GPB opleiding en daarna 14 jaar inleving in de onderwijssector nemen we de nodige know how mee om jongeren de zinvolle ondersteuning te bieden. Maar uiteraard ook vanuit het " fiere papa zijn" van vier bengels is opvoeden en begeleiden een levensstijl geworden. 

Jan Van Win

Penningmeester

Deze regent Nederlands, aardrijkskunde en geschiedenis is een creatieve duizendpoot met het hart op de juiste plaats. De extra opleiding orthopedagogie zorgt ervoor dat er op een gepaste en zinvolle manier kan ingespeeld worden op de specifieke noden van de gebruiker. De jarenlange werkervaring in een leidinggevende functie bij Wincor Nixdorf laten de sterke troeven als manager en begeleider van teams naar voren komen. Zeven jaar ervaring als zelfstandige in de bloemensector zorgen ervoor dat ook de creatieve inzet hier kan openbloeien. 

0